top of page

Vision

Beskytte virksomheder mod kriminalitet

Håndter en mistanke

Rådgivning når lynet slår ned

At skabe integrerede løsninger ved risiko for

økonomisk kriminalitet i form af

forebyggelse, opdagelse og reaktion og skræddersyet rådgivning.

Vores vision

Vi beskytter virksomheder mod kriminalitet

Vi håndterer en mistanke

Vi rådgiver, når lynet slår ned

Vi skaber integrerede løsninger ved risiko for økonomisk kriminalitet i form af

forebyggelse, opdagelse og reaktion samt skræddersyet rådgivning

Mann-med-kikkert-search-interimleder-man

Alle typer af virksomheder - store som små - har i dag risiko for at blive indblandet i økonomisk kriminalitet, fordi kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere driver deres virksomhed med kriminelle formål for øje. Risikoen består også internt, hvor der kan være medarbejdere, som overtræder lovgivningen med gevinst for øje. 

Særligt de mindre virksomheder er sårbare, da man ikke indtil nu har haft samme fokus på risikoen for økonomisk kriminalitet, som mange store virksomheder har haft det i mange år. Det er nu ved at ændre sig, og det er nødvendigt, at man som ledelse i små og mellemstore virksomheder forholder sig til denne risiko. 

​​

Fraud React er specialiseret i netop at kunne rådgive mindre og mellemstore virksomheder i, hvordan man forebygger, opdager og reagerer på økonomisk kriminalitet.

Disse virksomheders behov adskiller sig i princippet ikke fra, hvad større virksomheder har, men de har brug for rådgivning i øjenhøjde.

 

Forskellige typer virksomheder har brug for forskellige typer af rådgivning. Derfor sammensætter vi nøjagtig det team, som der er brug for i den enkelte sammenhæng ved at inddrage specialister, som vi samarbejder med. Rådgivning i forhold til økonomisk kriminalitet kræver dyb indsigt i området og kan kun varetages af specialister. 

 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger med udgangspunkt i kundens behov til en tilgængelig pris. 

bottom of page